Handelsbetingelser

 
 

Generelt

Grade A Copenhagens handelsbetinger tager udgangspunkt i den danske købelov.

 

Produkter

Grade A Copenhagen forhandler med secondhand-tøj og -accessories. Alle varer er nøje udvalgte med kvalitet og bæredygtighed for øje. Grade A Copenhagen udbyder udvalgte vare, som oftest er unikke og derfor kun findes i én størrelse og én variant. 

 

Betaling

Alle priser er i danske kroner (DKK) og er inklusive brugtmoms.

Grade A Copenhagen anvender kortudbydere og MobilePay som betalingsservice.

Ved at betale og gennemføre en bestilling accepterer du Grade A Copenhagens handelsbetingelser (som forklaret på denne side).

Betaling for en bestilling sker, når ordren afsendes.

 

Personoplysninger

Du kan trygt handle med Grade A Copenhagen.

Grade A Copenhagen behandler personlige data i henhold til persondataloven. Dette sker med den største respekt og integritet, og ingen personlige informationer vil blive videregivet til tredjepart. Vi registrerer oplysninger om dig for at du kan købe varer, hvilket inkluderer personoplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Dine personoplysninger opbevares kun i det tidsrum, det er påkrævet for eksekvering af en ordre. Har du spørgsmål omkring personoplysninger, kan du rette henvendelse til os her.

 

Levering

Varer købt på gradeacopenhagen.com sendes og leveres til hele Danmark. Vi bestræber os på at afsende din bestilling indenfor 1-2 hverdage. Levering sker til pakkeshop for 49 kr. og til privatadresse for 69 kr. Ved køb for over 499 kr. er der fri levering til pakkeshop  

Levering til pakkeshop sker med udgangspunkt i din angivne leveringsadresse, hvorefter bestilling sendes til nærmestliggende pakkeshop til afhentning.

 

Faktura

Faktura vedlægges ikke ved forsendelse af vare. Bæredygtighed er en del af vores koncept, og derfor sparer vi på papiret. Du vil derfor kun modtage faktura via e-mail.

 

Returnering og ombytning

Hos Grade A Copenhagen har kunder 14 dages returret gældende fra modtagelsesdag.

Produktet skal fremstå i samme stand som ved køb, og returneres sammen med evt. original mærkat med varenummer og i evt. original emballage.

Grade A Copenhagen opkræver 49 kr. til dækning af fragt i forbindelse med returning. Dette fratrækkes automatisk beløbet, som tilbagebetales.

Du returnerer ved at logge ind på din konto på Grade A Copenhagen. Indtast din e-mail, herefter får du tilsendt en engangskode på mail, som du bruger til at logge ind. Herefter kan du vælge den ordre, fra hvilken du ønsker at foretage en returnering. Vælg returneringsårsag og indsend slutteligt anmodning om returnering. Du modtager herefter en bekræftelse på mail. Når vi har behandlet din returnering, modtager du en QR-kode, som du sammen skal fremvise hos din nærmste GLS-pakkeshop, når du returnerer pakken. Når du har afsendt pakken fra GLS-pakkeshop, tager vi over og færdiggører returneringen, når vi modtager din pakke.

Det kan tage op til 10 hverdage at behandle returnering. Efter endt behandling vil du modtage en mail med returkvittering og returbeløbet vil blive sat til udbetaling. Tilbagebetalingen tager mellem 2-10 hverdage afhængig af betalingsmetode og bank.

 

Reklamation

Grade A Copenhagen forhandler udelukkende brugte varer og tager derfor ikke imod reklamationer, der skyldes almindeligt slid, og som derfor må påregnes en vare, der har været i brug. Som handlende hos Grade A Copenhagen er man således indforstået med, at det købte tøj er brugt og derfor må påregne en vis form for slitage. Oplever du store fejl og mangler ved et produkt, har du 24 måneder til at underrette Grade A derom.

 

Historien bag Oxfordskjorten