Grade A Copenhagen hylder den traditionsrige tennisturnering og viser styles, som er Wimbledon værdigt

Wimbledon-tennisturneringen er ikke kun kendt for sin høje sportslige standard, men også for den karakteristiske tennistøjmode, der bæres af spillere og tilskuere. Hvert år samles tennisentusiaster fra hele verden i London for at se verdens bedste spillere kæmpe om titlen på de hellige græsbaner. Og selvom kampene er intense og spændende, er mode altid en vigtig del af begivenheden. Wimbledon-tennistøjmode er en kombination af tradition, stil og personlig udtryk. Selvom hvidt stadig er dominerende på banen, er der stadig mulighed for at vise individualitet og stil gennem personlige detaljer og tilbehør. Så uanset om du er en spiller eller tilskuer, er der altid en plads til mode og stil på Wimbledon.

Wimbledon Essentials

Elegant skjorte, stråhat, champagne - tilføj dertil også jordbær, og du har det essentielle til din Wimbledon-oplevelse

Traditionelt set har Wimbledon altid haft en dresscode, der kræver, at spillerne bærer hvidt tøj. Dette har været en fast regel i årtier og symboliserer både elegance og respekt for turneringens historie. Men selv inden for de hvide rammer er der stadig plads til variation og individualitet. Spillere kan tilpasse deres tøj med personlige detaljer, såsom farvede trim eller broderede initialer, der giver et strejf af personlig stil. De store tennistøjsmærker udvikler også årligt nye designs og materialer, der kombinerer funktionalitet med moderne æstetik.

Mens spillernes tøj stole på tradition og elegance, er tilskuernes tennismode mere afslappet og varieret. Wimbledon tiltrækker en bred vifte af mennesker, og deres valg af tøj afspejler deres personlige stil og komfort. Du kan se alt fra smarte sommerkjoler og klassiske jakkesæt til mere afslappede jeans og T-shirts på tilskuerpladserne. Mange mennesker vælger også at bære hatte, især panamahatte, som er blevet et symbol på Wimbledon-stilen.

The Wimbledon Look

Tilskuerne er en integreret del af Wimbledon, og outfits spiller en vigtig rolle. Det unikke Wimbledon-look er karakteristeret af en stilet overdel, fx skjorte eller let jakke. Dette kan suppleres med en lækker taske, som matcher i stil og farver. Sko fuldender looket tilskuere foretrækker at bære sneakers eller flade sko, der både er trendy og praktiske.

Wimbledon: Gant. Ralph Lauren. Tommy Hilfiger

Klassiske mærker med stolte traditioner præger billedet ved Wimbledon. Gant, Ralph Lauren og Tommy Hilfiger er alle kendetegnet ved at personlig stil, høj kvalitet og tidløst design. Lige i Wimbledons ånd.

Grade A Copenhagen. Wimbledon. Frederik Fetterlein

Sammen med Frederik Fetterlein hylder Grade A Copenhagen den traditionsrige turnering og viser, hvordan secondhand kan tages til et helt nyt niveau, som er Wimbledon værdigt