Overshirtens alsidighed

Der er få pieces, som tilbyder så stor alsidighed som overshirten. Oprindeligt blev den anvendt som arbejdsbeklædning, hvor dens robusthed og funktionalitet gjorde den uundværlig. I dag har overshirten imidlertid fundet sin vej ind i den stilbevidste mands garderobe over hele verden.

Den er perfekt til lag på lag, hvor den ofte bruges som det sidste lag - deraf navnet. Kendetegnet ved sin tykkere vævning og ofte i materialer som uld, flannel, denim eller kraftig bomuld er den perfekt som ydre beklædning i mildere vejr og som et mellem lag under tykkere overtøj i koldere måneder.

Det bæredygtige valg

I en tid, hvor bæredygtighed bliver mere og mere centralt i for vores måde at forbruge tøj på, er det vigtigt at have essentials i sin garderobe, som har flere anvendelsesmuligheder. Og her er overshirten altså overlegen, da den passer til enhver situation eller stil.

Overshirt styles som en blazer

Med dens evne til at krydse grænser mellem det praktiske og det stilfulde, står overshirten stærkt som en beklædningsgenstand, der både appellerer til traditionelle og moderne smagsretninger.

I takt med at dresskoden på arbejdspladser og til sociale arrangementer bliver mere afslappet, søger mange efter måder at tilføje et moderne twist til den klassiske skjorte-og-slips-kombination. Her kommer overshirtet ind i billedet som en stilfuld og alsidig løsning, der bringer både personlighed og funktionalitet til et ellers traditionelt outfit. Dette relaterer sig meget til en ægte preppy tøjstil.