Ivy League-stilen inden for herremode refererer til en klassisk, tidløs tøjstil, der oprindeligt blev populær blandt studerende på de prestigefyldte Ivy League-universiteter i USA. Denne stil er kendetegnet ved sin enkelhed, elegance og fokus på kvalitet og komfort. Ivy League-stilen værdsætter tradition og kvalitet frem for hurtige modefænomener. Den har en rig historie og forbliver populær for sin alsidighed, komfort og ubesværede elegance. Den er perfekt for dem, der søger en raffineret, men alligevel afslappet garderobe, der kan modstå tidens tand.

At skabe et Ivy League-look med en særlig jakke som den fra GANT x Wrangler i mørkerød og hvid, kombineret med jeans, en navy skjorte, og et lyseblåt stribet slips, kræver en fin balance mellem det afslappede og det formelle.

1. Vælg den rette jakke

Start med jakken som dit centerpiece. Den mørkerøde og hvide varsity-jakke tilføjer et sporty og ungdommeligt præg til dit outfit, hvilket giver en interessant kontrast til det ellers mere formelle Ivy League-look.

2. Tilføj en navy skjorte

En solid navy skjorte fungerer som et fremragende bagtæppe for jakken og slipsens farver. Sørg for at vælge en skjorte i en god kvalitet, som passer godt. Det er vigtigt, at skjorten er relativt enkel, så den ikke konkurrerer med jakkens design.

3. Vælg de rigtige jeans

For at holde looket mere casual og tilgængeligt, vælg et par mørkeblå jeans med et rent, simpelt snit. Undgå for meget vask eller slid, da det kan få outfit'et til at se for afslappet ud. Et slim-fit eller straight-leg snit kan fungere godt for at bevare en pæn silhuet.

4. Tilføj et lyseblåt stribet slips

Et lyseblåt stribet slips tilføjer farve og raffinement til dit outfit. Striberne bringer en klassisk følelse, mens den lyseblå farve skaber en flot kontrast til den mørke skjorte og jakkens rød-hvide farveskema.

5. Færdiggør looket med sko og accessories

Vælg fx klassiske lædersko som loafers eller brogues i en mørk farve for at holde fødderne godt klædt. Færdiggør outfittet med simple accessories, fx en preppy cap, som matcher farvekombinationen.