Hos Grade A Copenhagen finder du nøje udvalgte secondhand-items af høj kvalitet. Vi går op i detaljerne, så du kan opleve en eksklusiv shoppingoplevelse uden at gå på kompromis med bæredygtigheden. Vores kollektioner afspejler vores passion for mode og vores ønske om at inspirere andre til at tage del i denne rejse.

Udforsk de forskellige styles og se, hvad secondhand også kan være.

Grade A Copenhagen-styles med Frederik Fetterlein

Harlequin Classic

En harlequin-vest er en ægte klassiker! Unik og iøjnefaldende og inspireret af det legendariske harlequin-mønster, der er tidløst og aldrig går af mode. Ønsker du et legende og farverigt look eller et klassisk og sofistikeret udtryk, er vesten en sikker vinder i din garderobe.

Style vest med en skjorte og slips. Det kn fx være en ensfarvet skjorte, og tilføj et slips. Dette vil udstråle en legende og kreativ attitude i en stadig tidløs elegance.

Du kan også give vesten personligt twist af street. Du kan fx bære den med en oversized t-shirt, slim-fit jeans og sneakers. Her vil kombinationen af det farverige mønster og den afslappede stil skabe et iøjenfaldende look.

Brug den som et statement-piece til festlige begivenheder (fx Wimbledon) eller som en farverig tilføjelse til din hverdagsstil.

Look of the official

Er du på udkig efter et sporty og stilfuldt outfit, er en vest fra Lacoste et sikkert valg. Vesten kan styles på utallige måder og tilføje et strejf af klasse til ethvert outfit. Du kan eksperimentere med forskellige kombinationer og tilpasse din stil efter dit humør. Brug den med en simpel t-shirt for et afslappet look, eller tilføj en polo shirt for et mere sofistikeret udtryk. Hvis du virkelig ønsker at sætte et preppy statement, kan du endda kombinere vesten med en skjorte og slips. Mulighederne er uendelige, og du kan skabe din helt egen personlige stil.

Hvis du ønsker at oppe dit klassiske outfit, så er en Hilfiger-skjorte et godt valg. Hilfiger-skjorten kan bruges på mange forskellige måder og er perfekt til at pifte et mere klassisk outfit op. Du kan kombinere skjorten med et par chinos for at skabe et sofistikeret og stilfuldt look, der passer til mange forskellige anledninger. Hvis du foretrækker en mere afslappet stil, kan du matche skjorten med et par jeans. Og på en varm sommeraften kan du endda style skjorten med et par shorts.

Sporty vintage

Langærmet polo shirt fra Lacoste er en ægte tidløs klassiker, der emmer af sporty vintage. Den bringer minder frem om en æra, hvor stil og elegance var i højsædet. Med sine kontrastfulde farver og det unikke design skiller den sig ud fra mængden og tilføjer et strejf af autenticitet til enhver afslappet begivenhed. Dens klassiske twillkrave med knapper er kendetegnende for Lacoste's ikoniske stil og bidrager til det sofistikerede udtryk. Twillkraven tilføjer struktur og elegance kanpperne giver mulighed for justering af stilen alt efter lejligheden.

Den langærmede polo shirt er perfekt til enhver afslappet begivenhed, hvor du ønsker at være komfortabel uden at gå på kompromis med din stil. Den kan bæres alene eller kombineres den med en blazer eller jakke. Af benklæder kan polo'en sættes sammen med et par chinos og loafers eller jeans og sneakers.

Det er sport og vintage, når det er bedst!

Retro sweater

Gult retro-design og moderne stil! Gant half-zip er kombinationen af begge. Uanset om du er en dedikeret atlet eller til afslappende events, tilføjer denne sweater både stil og funktionalitet til din garderobe. Det flotte gule retro-design er ikke kun iøjnefaldende, men også en hyldest til fortiden. Det bringer minder frem om tidligere tiders sportstøj, der var præget af farverige detaljer og en legende stil. Denne trøje formår at bringe det nostalgiske og moderne sammen på en elegant måde og giver dig et unikt udtryk, der skiller sig ud fra mængden.

Trøjen er alsidig i sin anvendelse og passer til forskellige anledninger. Brug den til sportsaktiviteter som løb, cykling eller fitness, hvor den vil bidrage til din performance og give dig et stilfuldt udseende. Eller bær den til afslappede events som en udendørs picnic eller en hyggelig brunch med vennerne. Den tilføjer et strejf af lethed og stil til enhver situation.

Ivy League blazer

Preppy ivy league! Denne blazer fra Tommy Hilfiger er perfekt at komme stilfuldt gennem foråret og sommer. Med sit tidløse design og raffinerede udtryk tilføjer den et strejf af elegance til enhver lejlighed.

Blazerens subtile detaljer gør den både uformel og formel. Kombinér den fx med en basic hvid t-shirt, eller gå all-in og style blazeren med et par hvide bukser, loafers og et preppy slips.

Tommy Hilfiger's fokus på kvalitet og tidløst design gør denne blazer til en investering. Ved at vælge en preppy ivy league-inspireret stil får du følelsen af tradition og klassisk elegance. Det er en garderobeklassiker, der aldrig går af mode.

Casual Cardigan

Casual, afslappet og stadig stilfuldt! Denne navy cardigan fra Tommy Hilfiger giver et afslappet og alligevel stilfuldt look til hverdagen samt til casual begivenheder i weekenden. Fokus på både komfort og æstetik, og cardigan tilføjer et strejf af tidløs elegance til enhver outfit.

Den dybe marineblå farve tilføjer en sofistikeret og klassisk dimension til dit daglige udseende. Farven er alsidig og let at kombinere med andre nuancer, hvilket giver dig mulighed for at skabe forskellige outfits og udtryk - uanset om du bærer den over en hvid t-shirt eller en skjorte.

Den bløde og behagelige kvalitet af cardiganen sikrer, at du føler dig godt tilpas hele dagen lang, og du kan style cardiganen ved at lade den hænge løst åben.

Elegance og stil

Kombinér Lacoste bordeauxrød strik med v-hals med en farverig Tommy Hilfiger-skjorte. Sammen skaber disse to tidløse stykker et klassisk udtryk, der udstråler elegance og raffinement. Lacoste benytter førsteklasses materiale, der giver en luksuriøs følelse og samtidig giver komfort. Den dybe bourgognefarve tilføjer en sofistikeret touch til dit outfit, samtidig med at den udstråler selvsikkerhed og stil.

Den stribede Tommy Hilfiger-skjorte er det perfekte match til striktrøjen. Skjorten tilføjer et friskt og moderne twist til det klassiske look. De blå og hvide striber skaber en subtil kontrast og giver liv og dybde.

Sammen skaber disse to stykker en perfekt balance mellem elegance og komfort. Det klassiske udtryk er velegnet til enhver lejlighed, om det er til en aften i byen, en formel begivenhed eller bare til hverdagsbrug.

Timeless Oxford

Lacoste-skjorten er en klassisk, tidløs, alsidig button down Oxford-skjorte. Med sin lette pink farve tilføjer den et friskt og livligt touch.

Styling kan ske på utallige måder og med forskellige farver og mønstre. For et sofistikeret og elegant look kan du style skjorten med en navy blazer og et klassisk slips. Du kan også vælge at bære skjorten med en pullover.

En af fordelene ved denne Lacoste pink skjorte er dens alsidighed og evne til at passe til stort set alt. Du kan matche den med et par klassiske chinos eller mørke jeans. Ønsker du et mere afslappet og legende look, kan du kombinere den med et par lyse eller mønstrede shorts.

Lacoste er kendt for deres fokus på kvalitet og stil, og denne pink skjorte er ingen undtagelse. Du kan stole på Lacoste's håndværk og omdømme.