Grade A Copenhagen og Boldklubben FREM har indgået et strategiske partnerskab, der bygger på fælles værdier som socialt ansvar, bæredygtighed og fællesskab. Partnerskabet kommer især Grade A Copenhagens følgere tilhængere af Boldklubben FREM tilgode.

Sådan blev partnerskabet til

Lige siden Grade A Copenhagens stiftelse har community-skabelse været et centralt fokus. Vi tror på lederskab og innovativ tilgang, - at vi udtrykker klare værdier og anviser en banebrydende vej for en helt ny shopping-oplevelse af secondhand - men at det er i fællesskab, at vi lykkes med at gøre visionen om at gøre secondhand mainstream til virkelighed. Som en del af denne strategi er meningsfulde partnerskaber med relevante aktører af afgørende betydning. Partnerskabet med Boldklubben FREM tjener som godt eksempel herpå. Grundet deres stærke værdier og forbilledlige kultur, var de det oplagte valg. Der findes få fodboldklubber i Danmark, der kan måle sig med boldklubben FREM, når det kommer til historie, autenticitet og fællesskab. At begge parter er funderet i Valby-området er kun et yderligere plus med tanke på, at formålet med kampagnen er at hylde fællesskabet og give noget tilbage til det samfund, vi er en del af.

Fælles om fremtiden

Social bæredygtighed og miljømæssig bæredygtighed hænger uløseligt sammen. Derfor giver partnerskabet så utrolig god mening. 

Boldklubben FREM er ikke blot en kulturinstitution i dansk fodbolds historie - det er et unikt fællesskab, hvor der er plads til arbejderen, akademikeren og den selvstændige. Gennem generationer har man udviklet og forfinet en kultur, hvor mennesket er i centrum i en grad, der rækker langt ud over fodboldbanens kridtstreger. Den måde Boldklubben FREM arbejder med social ansvarlighed, er forbilledlig. I en tid, hvor fodbolden i stigende grad handler om tvivlsomme ejerskaber og store pengebeløb, er det befriende at opleve, hvordan holdånd, sammenhold og stærke værdier stadig værnes om og danner grundlag for driften af en traditionsklub. At Boldklubben FREM er blevet kaldt den ægte vare - bl.a. af Euroman - er derfor en rammende beskrivelse.

"Partnerskabet mellem Grade A Copenhagen og Boldklubben FREM er en unik mulighed for at sætte fokus på, hvad secondhand også kan være og er. At det er for alle samfundsgrupper og ikke blot godt for pengepungen og CO2-aftrykket, men faktisk er superfedt! Det har således aldrig været nemmere, billigere og med bedre samvittighed at handle stilfuldt secondhand-tøj". 

 • Fakta om Boldklubben FREM:

  Fulde navn: Boldklubben FREM af 1886
  Kaldenavn: Fremmerne
  Grundlagt: 17. juli 1886
  Forbund: DBU (KBU)
  Hjemmebane: Valby Idrætspark
  Antal danmarksmesterskaber: 6

Secondhand er for alle - også for mandlige fodboldfans

Grade A Copenhagen er skabt ud fra visionen om at gøre secondhand-shopping mainstream for mænd. Med tanke på at tøjproduktion udgør 10 procent af verdens samlede CO2-udledning, er det på høje tid, at langt flere mænd opdager glæden ved secondhand. Til fordel for den enkeltes pengepung og vores fælles klode. 

Grade A Copenhagen er et reelt alternativ til at købe nyt tøj - kendte brands, kvalitetssikrede produkter, retur- og bytteservice, inspirationsunivers og meget mere. Skal missionen om at nedbryde eksisterende barrierer ved at shoppe secondhand lykkes, er det afgørende at møde mændene på deres hjemmebane så at sige, hvor de er trygge. Til dette formål er partnerskabet med Boldklubben FREM unikt. Partnerskabet giver nemlig Boldklubben FREMs mange mandlige tilhængere på tribunerne på Valby Idrætspark mulighed for at opleve et secondhand-univers, som sætter en helt ny standard for shopping af secondhand for mænd. 

"Social bæredygtighed og miljømæssig bæredygtighed hænger uløseligt sammen. Det er noget, vi er fælles om. Derfor givet dette partnerskab utroligt god mening". 

15% rabat og mulighed for fribilletter

Samman er vi stærkest! For at fejre partnerskabet og ikke mindst vise vores dedikation til fællesskabet vil alle tilhængere af Boldklubben FREM fremover kunne få 15% rabat, når de shopper secondhand hos Grade A Copenhagen. Derudover vil Grade A Copenhagen løbende afholde konkurrencer og events, hvor du kan være heldig at få fingre i fribilletter til Valby Idrætspark og dermed komme til at opleve, hvad det vil sige at gå til fodbold af den ægte slags.

Det strategiske partnerskab, Grade A Copenhagen X Boldklubben FREM stopper dog ikke her. Der er flere spændende tiltag på tegnebrættet. Konkret kan det nævnes, at vi netop nu arbejder på at tilbyde en decideret FREM-kollektion i Grade A Copenhagens univers. Findes der en bedre måde at hylde historien og fællesskabet på, end ved at lave en kollektion bestående af vintage-items som gamle spillertrøjer, halstørklæder eller andet merchandise, hvor du ikke blot er med til at støtte cirkulært forbrug og den grønne omstilling, men hvor indtægten fra dette salg ubeskåret går til de mange gode sociale initiativer, som Boldklubben FREM løbende sætter i søen.

Følg med i partnerskabet

Partnerskabet at først lige begyndt, og der kommer til at ske en masse spændende ting, som kommer vores følgere og tilhængere tilgode tilgode.

Så følg os på Instagram, både Grade A Copenhagen og Boldklubben Frem, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af noget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu