Secondhand af højeste kvalitet

Hos Grade A Copenhagen er kun det bedste godt nok. Vi håndplukker og udvælger nøje samtlige produkter indenfor tøj, sko og accessories.

Secondhand af højeste kvalitet

Hos Grade A Copenhagen er kun det bedste godt nok. Vi håndplukker og udvælger nøje samtlige produkter indenfor tøj, sko og accessories. Du finder således kun secondhand-items, som vi kan stå inde for. Det glæder både stand, kvalitet, brands og produktets stilmæssige værdi i al almindelighed.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde velkendte brands, da det skaber tryghed i forhold til størrelse og kvalitet. Vi tilstræber ligeledes at sikre et så bredt udvalg som muligt, så du uanset stil eller størrelse kan finde noget efter din smag. Og skulle vi ligge inde med produkter efter din smag, men som ikke findes i din størrelse, hører vi altid gerne fra dig. Så vil vi forsøge at finde et lignende item i den ønskede størrelse. 

Vores produkter opkøbes på forskellig vis af private. Ligger du derfor inde med lækre items, som er kommet i overskud i din garderobe, så kontakt os. Det kan du gøre ved at sende en direkte besked på Instagram eller gennem kontaktformularen her på siden.